Så här får du tillgång till Hitta verktyg och kommandon

• Revu 21
  • Revu 20
Hitta-funktionen i Revu 20

Med Hitta-funktionen kan du söka efter dina favoritverktyg och favoritkommandon. Hitta-funktionen är ett utmärkt sätt att förenkla arbetsflödet. Det är användbart om du nyligen har uppgraderat från en äldre version av Revu, inte kommer ihåg platsen för ett visst verktyg eller kommando, eller helt enkelt inte är säker på vilket specifikt verktyg du letar efter.

Använd sökfunktionen

1. I Revu väljer du Hjälp > Hitta verktyg + Kommandon.
  2. I sökfältet anger du namnet på det verktyg eller kommando du behöver. En lista med verktyg och kommandon som matchar din sökning visas.
    Sökfunktionen utför endast bokstavliga sökningar och visar inte resultat baserat på relaterade ord. En sökning på foto visar till exempel inte verktyget Kamera som resultat.

Har du nyligen uppgraderat från Revu 2017 eller senare?

Om du nyligen har uppgraderat till Revu 20 eller Revu 21 från Revu 2017 eller senare är sökfunktionen ett utmärkt sätt att hjälpa dig att anpassa dig till det nya gränssnittet.

Se Vart tog det vägen? för en omfattande lista över vad som har ändrats.

Instruktioner

Revu 20

Revu 21

Gränssnitt och navigering

Med Hitta-funktionen kan du söka efter dina favoritverktyg och favoritkommandon. Om du nyligen har uppgraderat från en äldre version av Revu, inte kan komma ihåg var ett visst verktyg eller kommando finns, eller helt enkelt inte vet exakt vilket verktyg du letar efter är Hitta-funktionen ett bra sätt att förenkla ditt arbetsflöde.