Revu för iPad-kompatibilitet

Programvarukompatibilitet

Revu för iPad kräver iPadOS 9.0 eller senare.

På iPadOS 14.2–14.3 öppnas inte Revu för iPad om det har distribuerats genom verktyg för hantering av mobila enheter (MDM) som Jamf eller AirWatch. Uppdatera till iPadOS 14.4 för att lösa det här problemet.

Maskinvarukompatibilitet

Följande enheter är kompatibla med Revu för iPad. Tabellen omfattar alla varianter av wifi-/mobilanslutning och skärmstorlek för respektive iPad.

iPad iPad Air iPad Mini iPad Pro
iPad (9:e generationen) iPad Air (4:e generationen) iPad Mini (6:e generationen) iPad Pro (5:e generationen)
iPad (8:e generationen) iPad Air (3:e generationen) iPad Mini (5:e generationen) iPad Pro (4:e generationen)
iPad (7:e generationen) iPad Air 2 iPad Mini 4 iPad Pro (3:e generationen)
iPad (6:e generationen)     iPad Pro (2:a generationen)
iPad (5:e generationen)     iPad Pro (1:a generationen)

Kompatibilitet

Revu för iPad

Licensiering och registrering

Ta reda på om din iPad är kompatibel med Revu.