Så här översätter du markeringar till andra språk

Gäller för:

• Revu 20 eller tidigare

Revu kan översätta dina PDF-markeringar till andra språk.Med funktionen Översätt markeringar översätts alla kommentarer i en PDF-markerings textfält, liksom alla svar och kommentarer i markeringslistan (Alt+L).

Observera följande:
  • Endast markeringar översätts. Texten i PDF-filen översätts inte.
  • Införda markeringar kan inte översättas.
  • Om du sparar PDF-filen blir översättningen permanent.
  • Revu måste kunna ansluta till internet för att det ska gå att använda Översätt markeringar.
  1. Öppna PDF-filen i Revu.
  2. Gå till Dokument > Översätt markeringar .Dialogrutan Översätt markeringar visas.
  3. Klicka på rullgardinsmenyn Från och välj nuvarande språk eller markera kryssrutan Auto.
  4. Klicka på rullgardinsmenyn Till och välj det språk som du vill översätta till.
  5. I fältet Sidor anger du vilka sidor som du vill översätta.
  6. Klicka på OK.

Den översatta texten syns på tre olika ställen.Texten i en textruta , skrivmaskinsmarkering , bildtext , anteckning eller popup-kommentar visas på PDF-sidan.Övrig text, däribland svar och kommentarer på markeringar utan text, till exempel moln eller rektanglar, kan ses i markeringslistan (Alt+L).Kommentarer för alla markeringar (men inte svar) visas även längst upp i panelen Egenskaper (Alt+P).

Revu 20

Revu kan översätta dina PDF-markeringar till andra språk.