Slik kommer du i gang med Bluebeams kontoadministrasjon | Revu 21

Denne artikkelen gjelder:

• Basics
  • Core
  • Complete
Oppgraderer du fra en eldre versjon? Revu 21 bruker en abonnementsplattform der brukertilgangen styres av Bluebeam ID (BBID) og ikke lenger krever registrering av serienumre og produktnøkler. Lisenser for Revu 20 og eldre administreres fremdeles via Bluebeam Gateway.

Hva er en Bluebeam-organisasjonsadministrator?

Når du har kjøpt et Bluebeam-abonnement, mottar du en invitasjon på e-post om å administrere Bluebeam-løsningene dine som organisasjonsadministrator. Organisasjonsadministratoren er lisenseier, og kan legge til nye brukere, spore abonnementstilordninger og administrere brukertilgang.

Når du har aktivert Bluebeam-kontoen din som organisasjonsadministrator, må du logge på portalen for administrasjon av abonnementet og tilordne deg selv et abonnement før du kan komme i gang med Revu 21 og Bluebeam Cloud. Hvis du vil ha mer informasjon om portalen for administrasjon av abonnementer, kan du klikke her.

Om portalen for administrasjon av abonnementer

Organisasjonsadministratorer må logge på portalen for administrasjon av abonnementer for å administrere brukerabonnementer. I portalen kan du:

• Vise kontoopplysningene dine
  • Gi deg selv sluttbrukertillatelser (for tilgang til Revu 21 og Bluebeam Cloud)
  • Legge til andre organisasjonsadministratorer for å tillate spesifiserte brukere å vise og administrere abonnementene dine
  • Legge til sluttbrukere og tilordne dem Bluebeam-abonnementer
  • Tilordne sluttbrukere på nytt eller deaktivere dem

Når du legger til brukere og gir dem tilgang til et Bluebeam-abonnement (Basics, Core eller Complete), mottar de en e-post som inviterer dem til å opprette en Bluebeam ID (BBID) som gir dem tilgang til abonnementet deres.

Se vår Veiledning for administrasjon av Bluebeam-abonnementer for mer informasjon.

Logge på portalen for administrasjon av abonnementer.

Revu 21, Bluebeam Cloud og Bluebeam University

Etter e-postinvitasjonen vil hver sluttbruker motta en velkomst-e-post som inneholder informasjon om funksjonene som er tilgjengelige i Revu 21 og Bluebeam Cloud, samt informasjon om hvordan de kommer i gang med hvert produkt. Sluttbrukere mottar også en e-post med en unik invitasjonskobling til Bluebeam University, der de har tilgang til selvstyrte opplæringskurs som er utviklet for å hjelpe dem med å maksimere produktiviteten med Revu.

Bluebeam-abonnement gir deg tilgang til Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud på opptil fem enheter, ved å bruke én enkelt pålogging.

Revu 21

Revu 21 er et skrivebordsprogram for Microsoft Windows som må lastes ned fra nedlastingssenteret vårt og installeres på sluttbrukerens datamaskin. Hvis du vil distribuere Revu 21 i organisasjonen din, finner du mer informasjon og detaljerte instruksjoner i Bluebeam® Revu® 21 Distribusjonsveiledningen.

En gyldig BBID kreves for å logge inn og få tilgang til Revu 21. Hvis du vil distribuere Revu 21, må du legge til sluttbrukere og tilordne dem til et Bluebeam-abonnement før du distribuerer Revu 21, slik at de kan opprette en BBID først. Se vår Veiledning for implementering av Bluebeam-abonnementer for flere tips før distribusjon.

Bluebeam Cloud

Bluebeam Cloud er tilgjengelig på alle enheter på nettet på app.bluebeam.com eller via Bluebeam Clouds iOS-app som er tilgjengelig i Apple App Store. Brukere kan logge på Bluebeam Cloud med samme Bluebeam ID som de bruker til å logge på Revu.

Læringssenter

I tillegg til å se gjennom informasjonen i velkomst-e-posten, anbefaler vi deg å ta en titt på læringssenteret, der du finner støtteartikler for Revu og Bluebeam Cloud, opplæringsvideoer og ytterligere ressurser.

Ressurser for større bedrifter

Hvis du vil distribuere Revu 21 på tvers av organisasjonen din, finner du ytterligere ressurser for implementering, distribusjon og administrasjon på siden Revu 21 ressurser for IT-administratorer.