Logg på Revu 21 med din Bluebeam-ID

Denne artikkelen gjelder:

• Ingen abonnement
  • Basics
  • Core
  • Complete

Med Revu 21 trenger du ikke lenger et serienummer og en produktnøkkel for å registrere deg. Hvis du vil begynne å bruke Revu, må du godkjenne lisensen din ved å logge på med Bluebeam ID (BBID).

Hvis du ikke har logget inn og installert Revu, kan du se installasjonsveiledningen for Revu 21.

Logg på Revu

1. En påloggingsdialog vises automatisk når du åpner Revu 21. Hvis du har lukket den, velger du Logg inn øverst til høyre i menylinjen.
  2. Velg serverregionen din i nedtrekksmenyen.
    Hvis du ikke kjenner til serverregionen din, finner du den i velkomst-e-posten.
  3. Logg på med e-postadressen for BBID som er koblet til abonnementet ditt.
  4. Når du er logget på, vil BBID-e-posten din vises øverst til høyre. Velg den for å vise kontoinformasjonen din eller for å logge av Revu.

Hvis du ser Pakke: Ubetalt oppført under kontoinformasjonen din, er ikke BBID-en du skrev inn knyttet til et aktivt Bluebeam-abonnement. Du kan imidlertid fortsatt åpne, vise og skrive ut PDF-dokumenter med skrivebeskyttet tilgang. Hvis du tror at pakketilgangen er feil, kan du ta kontakt med organisasjonsadministratoren din eller sende en støtteforespørsel til Bluebeam.

Uten et aktivt abonnement har du begrenset tilgang til Revu 21-funksjonene. Du vil imidlertid fortsatt kunne samarbeide i Studio med denne begrensede funksjonaliteten. For å lære mer, besøk Hvordan jobbe i Revu 21 uten abonnement .

Studio-pålogging

Hvis du vil bruke Studio, må du sørge for å velge Bruk Revu-påloggingsopplysningene mine i Studio-panelet før du logger inn. Hvis Studio-prosjektene og -øktene dine er knyttet til en annen BBID, se Logg på Studio med en separat Bluebeam ID (BBID).

Fremgangsmåte

Revu 21

Studio

Lær å logge på Revu 21 ved å bruke BBID-legitimasjonen knyttet til abonnementskontoen din.