Får inte välkomstmeddelanden för Bluebeam-prenumerationer | Hantering av Bluebeam-prenumerationer

Den här artikeln gäller:

• Revu 21

Problem

Trots att du har köpt eller uppgraderat till Revu 21 med en Bluebeam-prenumerationsplan (Basics, Core eller Complete) har du inte fått något välkomstmeddelande från Bluebeam om att aktivera ditt prenumerationskonto. Alternativt är du organisationsadmin för din prenumeration, och nya användare som du lägger till får inte några e-postmeddelanden för att skapa/bekräfta sina konton.

När du försöker skicka välkomst-/inbjudningsmeddelanden igen via portalen för hantering av Bluebeam-prenumerationer, får du och/eller dina användare inga e-postmeddelanden från Bluebeam. Du och/eller de användare som har lagts till i din prenumerationsplan visas dock i portalen för hantering av Bluebeam-prenumerationer med status Väntande under Användaröversikt, som om e-postmeddelandena hade skickats/tagits emot.

Lösning

För att lösa problemet kan du prova följande:

• Titta i dina skräppostmappar efter eventuella meddelanden från Bluebeam.
  • Kontakta IT-teamet/-avdelningen för att kontrollera att e-post från no-reply@bluebeam.com och do-not-reply@bluebeam.com inte fastnar i karantän.
    Om IT-teamet/IT-avdelningen behöver vitlista Bluebeam-domänerna för att e-postmeddelanden ska komma fram kan du dela den här artikeln.
  • Du kan skicka e-postinbjudan igen genom att gå till den här sidan. Med verktyget för att skicka inbjudan igen skickas e-postmeddelanden endast till användare med statusen Väntande eller Upphört.

Har du fortfarande problem efter att ha provat de här lösningarna?Kontakta oss genom att skicka in ett ärende.Välj alternativet för hjälp med prenumeration eller licensregistrering när du skickar in ett ärende, och ange att du inte får e-postmeddelanden från Bluebeam under Ämne och/eller Beskriv ditt problem.

Klicka här om du vill veta mer om prenumerationsregistrering. Om du är organisationsadmin (köpare, uppgraderare eller licensadmin) för dina prenumerationsplaner och vill ha mer information om hur du hanterar dina konton kan du läsa Guide för hantering av Bluebeam-prenumerationer.

Bluebeam Cloud

Revu 21

Felsökning

Prenumerationshantering

Prenumerationer

Om du och/eller dina användare inte får välkomstmeddelanden för Bluebeam-prenumerationen kan du läsa om hur du löser problemet här, så att du kan bekräfta ditt konto och få tillgång till Revu 21.