Resurser för distansarbete

Vi hjälper dig att arbeta på distans

Vi på Bluebeam är angelägna om att ge dig allt du behöver för att arbeta säkert hemifrån. Oavsett om du vill samarbeta digitalt med ditt team i realtid eller bara behöver hjälp med att installera Revu på din hemdator finns här några artiklar och videor som hjälper dig att komma igång.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Studio

Felmeddelande

När du har konfigurerat ett dokumenthanteringssystem (DMS) för SharePoint blir detta standardplatsen för att spara och öppna dokument i Revu. Följ stegen nedan om du vill ändra tillbaka standardplatsen för öppna/spara till den lokala hårddisken: