Visningsläget är nu skrivskyddat läge utan prenumeration | Revu 21

Denna artikel gäller:

• Inget abonnemang
  • Basics
  • Core
  • Complete

Använder du en äldre version av Revu?

Visningsläget, som var tillgängligt i Revu 20 och tidigare, kallas skrivskyddat läge i Revu 21 och Bluebeam Cloud.

Varför har jag skrivskyddad åtkomst även när jag loggat in på Revu 21?

Om du loggar in i Revu 21 och ser att det står Paket: Obetalt/Ej tilldelat under e-postadressen för ditt konto betyder det att du bara har tillgång till funktionerna i skrivskyddat läge.

Detta beror på något av följande:

• Organisationsadministratören för din Bluebeam-prenumerationsplan har tilldelat dig skrivskyddad åtkomst. Du måste kontakta din organisationsadmin för att begära en inbjudan till prenumerationen.
  • Du har inte blivit inbjuden som slutanvändare ännu och måste kontakta din organisationsadmin.
  • Du har blivit inbjuden som slutanvändare men har inte accepterat e-postinbjudan och aktiverat ditt konto ännu.
  • Din kostnadsfria testversion av de prenumerationsbaserade Bluebeam-lösningarna har gått ut. Mer information finns i den här artikeln.
  • Om du är organisationsadmin kanske du även måste tilldela dig själv behörighet som slutanvändare och ändra din prenumerationsåtkomst för att lägga till ditt konto i en Bluebeam-prenumerationsplan.
    Skrivskyddad
Om du behöver ha full tillgång till funktionerna i Revu 21 medan du väntar på en inbjudan till prenumerationen från din organisationsadmin, kan du registrera dig för en kostnadsfri testversion av vårt mest omfattande Bluebeam-paket, Complete, i 30 dagar.

Vad har jag åtkomst till som icke-prenumerant?

Med skrivskyddad åtkomst kan du fortfarande öppna, visa och skriva ut PDF-filer i Revu. Du kan också fylla i formulär. Majoriteten av menyalternativen och verktygen kommer dock att vara utgråade om du inte har en prenumerationsplan.

Som icke-prenumerant kan du fortfarande samarbeta i Bluebeam Cloud och Studio med begränsad åtkomst till markeringsverktyg och egenskaper. Se Hur man arbetar i Revu 21 utan prenumeration för mer information.

Utgråad verktygslåda
Standardverktygssatser i verktygslådan förblir otillgängliga utan en Bluebeam-prenumerationsplan.

Revu 21

Bluebeam Cloud

Instruktioner

Prenumerationer

Om du loggar in i Revu 21 och ser att det står Paket: Ej tilldelat under e-postadressen för ditt konto betyder det att du bara har tillgång till funktionerna i skrivskyddat läge.