Så här anpassar du arbetsytan och menyraden | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

I den här delen av vår serie med vanliga frågor, Skräddarsy Bluebeam Revu, tar vi en titt på arbetsytan och menyraden.

Arbetsytan

Arbetsytan utgörs av den centrala ytan i Revus gränssnitt där filen visas. När ingen fil är öppen i Revu visas en ljusgrå yta i arbetsytan.

Tillsammans med Navigeringsfält och Statusfält har arbetsytan ett antal effektiva funktioner för att visa och redigera PDF-filer.

Du kan ändra hur filerna visas med MultiView, MultiView Extended och Presentationsvyn. MultiView delar upp arbetsytan horisontellt eller vertikalt, medan MultiView Extended skapar en separat arbetsyta för varje fil.

I presentationsläget (Ctrl+Enter) visas en flersidig PDF-fil som en bild utan Revu-gränssnittet, på liknande sätt som ett bildspel. Du kan förflytta dig fram och tillbaka mellan sidorna med uppåt- och nedåtpilarna på tangentbordet eller med vänster- och högerknapparna på musen (vänsterklicka för att gå framåt och högerklicka för att gå bakåt). Presentationsläget skiljer sig från vyn Helskärm (F11), där PDF-filen visas i helskärmsläge.

Hyperlänkar fungerar inte i presentationsläget.

Menyraden

Menyraden finns högst upp i gränssnittet. Här hittar du följande alternativ:

• Revu: Ändra inställningar, anpassa tangentbordsgenvägar, ändra profilinställningar och kom åt Bluebeam Kontrollpanel.
  • Arkiv: Öppna och skapa PDF-filer.
  • Redigera: Kom åt funktionerna för att ångra och göra om åtgärder samt urklipp, markörtyper och markeringar för textgranskning.
  • Visa: Ändra hur PDF-filer visas och ändras.
  • Dokument: Redigera sidformat, jämför dokument, OCR och andra relaterade alternativ.
  • Batch: Använd alternativ från Dokumentmenyn på flera filer samtidigt eller skapa en sammanfattning över alla markeringar i ett dokument.
  • Verktyg: Kom åt alla markeringar, mätverktyg, verktygsfält och stämplar.
  • Fönster: Ändra hur dokument visas eller gränssnittet i Revu. Kom åt alla paneler och öppna Revu WebTab.
  • Hjälp: Kom åt alternativ som kan vara till hjälp om du kör fast:
    • Om du vill lära dig mer om funktionerna i Revu kan du välja Hjälp för att hitta fördjupad information om funktioner med mera.
    • Om ett allvarligt problem har uppstått som du inte kan lösa klickar du på Teknisk support för att få hjälp direkt från Bluebeam. Om du gör det öppnas ett utkast i ditt standardprogram för e-post med dina loggfiler från Revu tillagda som bifogade filer. Vår tekniska support använder dina loggfiler och din detaljerade beskrivning av problemet för att lösa det så fort som möjligt.
    • Välj Sök efter uppdateringar för att försäkra dig om att du använder den senaste versionen av Revu.

Mer information

Den här artikeln ingår i serien Skräddarsy Bluebeam Revu:

Inledning Allmänna inställningar [EN]
Paneler Huvudsaklig arbetsyta och menyrad
Fälten Navigation och Status Verktygsfält

Se även:

• Navigera i gränssnittet – lär dig hur du tar dig fram i gränssnittet för Revu.
  • Videoguider – bläddra bland våra djupgående handledningsvideor om funktioner och arbetsflöden i Revu.
  • Revu Hjälp – läs dokumentationen för alla funktioner i Revu.

Instruktioner

Gränssnitt och navigering

Arbetsytan är det centrala området på Revu-skärmen. Lär dig hur du ändrar arbetsytans utseende och kommer åt verktyg från menyraden.