Ressourcer og kontakt support
Kan du stadig ikke finde det, du leder efter? Lær fra andre brugere i Bluebeam Community, udforsk træningskurser på Bluebeam University, eller indsend en supportanmodning, så vi kan hjælpe dig personligt.
CapIconI050Bluebeam University
Tilmeld dig onlinekurser i eget tempo hos Bluebeam University for at få mere at vide om dit Bluebeam-produkt.
Frame762I050Bluebeam-webinarer
Vores webinarserie gennemgår de grundlæggende principper for Bluebeam-produkter, lige fra oprettelse af markeringer i Revu til brug af Bluebeam Cloud til samarbejde. Tilmeld dig for at deltage i live onlinebegivenheder, eller se videoer fra vores bibliotek.
VectorI050
Send en anmodning
Har du brug for yderligere support? Send en anmodning, og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe.