Kysymyksiä käyttöoikeuksista ja asentamisesta

Tämä artikkeli koskee seuraavia:

• Revu 20 ja sitä vanhemmat versiot
Revu 21 käyttää tilausmallia käyttöoikeus- ja ylläpitomallin sijaan. Jos haluat lisätietoja Revu 21:stä, Bluebeam-palvelupaketeista ja/tai tilausten hallinnasta, tutustu Bluebeam-tilauksen usein kysyttyihin kysymyksiin tai Bluebeam-tilausten hallintaoppaaseen.
Revu 2019:n ja sitä vanhempien versioiden käyttöikä päättyy 21. maaliskuuta 2023. Tämän virallisen käyttöiän päättymisen jälkeen et voi enää hallita käyttöoikeuksia. Saat lisätietoja käyttöiän päättymisen usein kysytyistä kysymyksistä.

Minun täytyy siirtää asiakaskohtainen käyttöoikeus laitteesta toiseen.

Siirrä asiakaskohtainen käyttöoikeus näiden ohjeiden mukaisesti. Jos laite ei enää toimi ja olet käyttöoikeusjärjestelmänvalvoja, ota yhteyttä meihin tukisivustossa:

1. Siirry yhteydenottolomakkeeseen.
  2. Valitse lomakkeessa kyselytyypiksi Käyttöoikeudet ja rekisteröinti.
  3. Anna viestissä sarjanumero ja tietokoneen nimi.

Miten voin lisätä lisää asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia käyttöoikeuteeni?

Jos sinulla on Revu 20 ja ylläpitosopimus, voit ottaa yhteyttä myyntitiimiin ja pyytää asiakaskohtaisten käyttöoikeuksien lisäämistä olemassa olevaan käyttöoikeuteen. Näiden ohjeiden avulla voit pyytää, että alueesi myyntiedustaja ottaa sinuun yhteyttä.

1. Siirry osoitteeseen https://www.bluebeam.com/contact/.
  2. Jos olet Yhdysvalloissa, vieritä alas ja valitse Contact Sales.
  3. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, valitse alueesi sivun yläreunasta, vieritä sitten alas ja valitse Ota meihin yhteyttä.

Ota sarjanumero valmiiksi esiin ennen keskustelua myyjän kanssa, sillä asiakaskohtaisilla lisäkäyttöoikeuksilla täytyy olla sama sarjanumero, tuoteavain, Revu-versio ja ylläpitotilauskausi (jos se sisältyy tilaukseen).

Miten asennan Revun?

Katso vaiheittaiset ohjeet Revun asentamiseksi Windows-koneisiin napsauttamalla tätä.

Minulla on käyttöoikeus. Haluan ladata uudelleen vanhemman Revu-version.

Vanhempia Revu-versioita on ladattavissa täällä.

Haluan päivittää Revun uusimpaan versioon.

Jos olet käyttöoikeusylläpitäjä, voit ostaa päivityksen. Saat lisätietoja tästä artikkelista. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Valitse Ota yhteyttä. Valitse sitten kyselytyypiksi Käyttöoikeudet ja rekisteröinti.

Tarvitsen tuoteavaimeni.

Jos et löydä tuoteavainta, ota yhteyttä käyttöoikeusjärjestelmänvalvojaasi (hän on yleensä Revun ostanut henkilö tai IT-järjestelmänvalvoja). Jos haluat, että käyttöoikeus lähetetään uudelleen tälle henkilölle, lähetä sarjanumero meille, jotta voimme auttaa.

Miten näen kaikki yritykseni tilin käyttöoikeudet ja kunkin käyttöoikeuden rekisteröidyt tietokoneet?

Jos olet käyttöoikeusylläpitäjä ja sinulla on voimassa oleva ylläpitosopimus, voit kirjautua Gateway-palveluun ja tarkastella käyttöoikeustietojasi siellä. Jos et ole, ota meihin yhteyttä ja pyydä luetteloa kaikista käyttöoikeuksistasi.

Voit tarkistaa luettelon tietyn käyttöoikeuden rekisteröidyistä tietokoneista täältä.

Voinko vapauttaa Revu-käyttöoikeuksieni asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia?

Jos sinulla on Enterprise- tai Open-käyttöoikeuksia, Gateway-järjestelmänvalvojasi voi kumota tietokonekohtaisia käyttöoikeuksia ja tarkastella käyttötietoja verkkohallintaportaalissamme Bluebeam Gatewayssa.

Saat lisätietoja Gateway-käyttöoppaasta.

Mikä on Bluebeam Gateway?

Bluebeam Gateway on verkossa oleva hallintoportaali. Se on saatavilla käyttöoikeuksille, joihin sisältyy aktiivinen ylläpitosopimus. Gateway-järjestelmänvalvojat (eli käyttöoikeusjärjestelmänvalvojat) voivat muun muassa tehdä muutoksia Bluebeam-tileihin, lisätä tai poistaa Drawings-lataajia sekä hallita muita Gateway-järjestelmänvalvojia. Saat lisätietoja Gateway-käyttöoppaasta.

Minulla on ongelmia tilini tai käyttöoikeuteni käytössä Gatewayssa.

Ota meihin yhteyttä tukisivuston kautta.

1. Siirry yhteydenottolomakkeeseen.
  2. Valitse lomakkeessa kyselytyypiksi Käyttöoikeudet ja rekisteröinti.

Onko asennukselle jotain ennakkoedellytyksiä?

Tarkista Bluebeam Revu -yhteensopivuuskaaviosta, että Revu-versio, jonka haluat asentaa, on yhteensopiva käyttöjärjestelmäsi ja muiden tietokoneellasi olevien ohjelmistojen kanssa.

Miten rekisteröin Revun?

Kun olet ostanut ohjelmiston, saat käyttöoikeustodistuksen, joka sisältää Revun rekisteröinnissä tarvittavan sarjanumeron ja tuotetunnuksen. Viimeistele ohjelmiston rekisteröinti noudattamalla ohjeita kohdassa Miten rekisteröin Revun?.

Voinko ottaa Revun käyttöön verkossani SCCM-työkalun tai ryhmäkäytännön avulla?

Kyllä. Asennuspakettimme avulla järjestelmänvalvojat voivat asentaa Revun yrityskoneisiin automaattisesti ja joustavasti. Tätä varten on saatavana erityisversio Revu-yritysasennuspaketit-sivulla, jolta löytyy myös Revu-yritysasennusopas.

Asennus

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Käyttöoikeudet ja rekisteröinti

Onko sinulla kysymyksiä Bluebeam Revun käyttöoikeuksiin tai asentamiseen liittyen? Lue napsauttamalla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä muita ohjeita.