Kysymyksiä lisensseistä ja rekisteröinnistä

Tämä artikkeli koskee seuraavia:

• Revu 20 ja sitä vanhemmat versiot
Bluebeam siirtyy Revussa käyttöoikeus- ja ylläpitomallista tilausmalliin. Saat lisätietoa Bluebeam-tilausten usein kysytyistä kysymyksistä.
Revu 2019:n ja sitä vanhempien versioiden käyttöikä päättyy 21. maaliskuuta 2023. Tämän virallisen käyttöiän päättymisen jälkeen et voi enää hallita käyttöoikeuksia. Saat lisätietoja käyttöiän päättymisen usein kysytyistä kysymyksistä.

Minun täytyy siirtää asiakaskohtainen käyttöoikeus laitteesta toiseen.

Siirrä asiakaskohtainen käyttöoikeus näiden ohjeiden mukaisesti. Jos laite ei enää toimi ja olet käyttöoikeusjärjestelmänvalvoja, ota yhteyttä meihin:

1. Valitse Ota yhteyttä.
  2. Valitse kyselyn tyypiksi Käyttöoikeudet ja rekisteröinti.
  3. Anna viestissä sarjanumero ja tietokoneen nimi.

Miten voin lisätä lisää asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia käyttöoikeuteeni?

Voit lisätä asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia olemassa olevaan käyttöoikeuteen verkkokaupassamme. Ota sarjanumero valmiiksi esiin ennen maksuprosessia, sillä asiakaskohtaisilla lisäkäyttöoikeuksilla täytyy olla sama sarjanumero, tuoteavain, Revu-versio ja ylläpitokausi (jos se sisältyy tilaukseen).

Miten asennan Revun?

Katso vaiheittaiset ohjeet Revun asentamiseksi Windows-koneisiin napsauttamalla tätä.

Minulla on käyttöoikeus. Haluan ladata uudelleen vanhemman Revu-version.

Vanhempia Revu-versioita on ladattavissa täällä.

Haluan päivittää Revun uusimpaan versioon.

Jos olet käyttöoikeusylläpitäjä, voit ostaa päivityksen verkkokaupastamme. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Valitse Ota yhteyttä. Valitse sitten kyselytyypiksi Käyttöoikeudet ja rekisteröinti.

Tarvitsen tuoteavaimeni.

Jos et löydä tuoteavainta, ota yhteyttä käyttöoikeusjärjestelmänvalvojaasi (hän on yleensä Revun ostanut henkilö tai IT-järjestelmänvalvoja). Jos haluat, että käyttöoikeus lähetetään uudelleen tälle henkilölle, lähetä sarjanumero meille, jotta voimme auttaa.

Miten näen kaikki yritykseni tilin käyttöoikeudet ja kunkin käyttöoikeuden rekisteröidyt tietokoneet?

Jos olet käyttöoikeusylläpitäjä ja sinulla on voimassa oleva ylläpitosopimus, voit kirjautua Gateway-palveluun ja tarkastella käyttöoikeustietojasi siellä. Jos et ole, ota meihin yhteyttä ja pyydä luetteloa kaikista käyttöoikeuksistasi.

Miten saan luettelon kaikista käyttöoikeuksissani rekisteröidyistä tietokoneista?

Voit tarkistaa luettelon tietyn käyttöoikeuden rekisteröidyistä tietokoneista täältä. Jos olet käyttöoikeusylläpitäjä ja sinulla on voimassa oleva ylläpitosopimus, voit kirjautua Gateway-palveluun ja tarkastella käyttöoikeustietojasi siellä.

Voinko vapauttaa Revu-käyttöoikeuksieni asiakaskohtaisia käyttöoikeuksia?

Jos sinulla on Enterprise- tai Open-käyttöoikeuksia, Gateway-järjestelmänvalvojasi voi kumota tietokonekohtaisia käyttöoikeuksia ja tarkastella käyttötietoja verkkohallintaportaalissamme Bluebeam Gatewayssa.

Saat lisätietoja Gateway-käyttöoppaasta.

Mikä on Bluebeam Gateway?

Bluebeam Gateway on verkossa oleva hallintoportaali. Se on saatavilla käyttöoikeuksille, joihin sisältyy aktiivinen ylläpitosopimus. Gateway-järjestelmänvalvojat (eli käyttöoikeusjärjestelmänvalvojat) voivat muun muassa tehdä muutoksia Bluebeam-tileihin, lisätä tai poistaa Drawings-lataajia sekä hallita muita Gateway-järjestelmänvalvojia. Saat lisätietoja Gateway-käyttöoppaasta.

Minulla on ongelmia tilini tai käyttöoikeuteni käytössä Gatewayssa.

Ota meihin yhteyttä. Valitse Ota yhteyttä. Valitse sitten kyselytyypiksi Käyttöoikeudet ja rekisteröinti.

Onko asennukselle jotain ennakkoedellytyksiä?

Tarkista Bluebeam Revu -yhteensopivuuskaaviosta, että Revu-versio, jonka haluat asentaa, on yhteensopiva käyttöjärjestelmäsi ja muiden tietokoneellasi olevien ohjelmistojen kanssa.

Miten rekisteröin Revun?

Kun olet ostanut ohjelmiston, saat käyttöoikeustodistuksen, joka sisältää Revun rekisteröinnissä tarvittavan sarjanumeron ja tuotetunnuksen. Viimeistele ohjelmiston rekisteröinti noudattamalla ohjeita kohdassa Miten rekisteröin Revun?.

Voinko ottaa Revun käyttöön verkossani SCCM-työkalun tai ryhmäkäytännön avulla?

Kyllä. Asennuspakettimme avulla järjestelmänvalvojat voivat asentaa Revun yrityskoneisiin automaattisesti ja joustavasti. Tätä varten on saatavana erityisversio Revu-yritysasennuspaketit-sivulla, jolta löytyy myös Revu-yritysasennusopas.

Asennus

Revu 2017 ja sitä vanhemmat versiot

Revu 2018

Revu 2019

Revu for Mac 1

Revu for Mac 2

Käyttöoikeudet ja rekisteröinti

Onko sinulla kysymyksiä Bluebeam Revun käyttöoikeuksiin tai asentamiseen liittyen? Lue napsauttamalla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä muita ohjeita.