Licenties, registratie & installatie

Geldt voor:

• Alle versies van Revu

Antwoorden op veelgestelde vragen over de licenties, installatie en registratie van Bluebeam® Revu® .

Vragen

1. Kan ik een proefversie van Revu uitproberen voor ik het product aanschaf?
  2. Hoe koop ik een volledig functionele versie van Revu?
  3. Zijn er vereisten voor de installatie?
  4. Hoe installeer ik Revu?
  5. Hoe registreer ik Revu?
  6. Ik heb een foutmelding gekregen tijdens het registreren. Wat betekent dat?
  7. Hoe verplaats ik mijn licentie van de ene computer naar een andere?
  8. Mijn computer is gecrasht en ik moet mijn software opnieuw installeren.
  9. Kan ik Revu implementeren met SCCM of groepsbeleid op mijn netwerk?

Kan ik een proefversie van Revu uitproberen voor ik het product aanschaf?

Ja, Bluebeam biedt volledig functionele proefversies van 30 dagen voor alle edities van Revu. Download een gratis proefversie naar keuze.

Zodra de proefversie verloopt, kunt u geen bestanden meer aanmaken en geen wijzigingen meer opslaan totdat u een licentie hebt gekocht.

Hoe koop ik een volledig functionele versie van Revu?

U kunt Revu kopen in de Webwinkel van Bluebeam of bij een officiële reseller.

Als u een licentie koopt, ontvangt u via e-mail een serienummer en productsleutel waarmee u de volledige versie van de software kunt ontgrendelen. Kijk bij Hoe registreer ik Revu? voor instructies

Zijn er vereisten voor de installatie?

De Revu-installatie zal downloaden en de nodige vereisten installeren zonder enige actie van de gebruiker.

Raadpleeg de Bluebeam Revu-compatibiliteitstabel om na te gaan of de versie van Revu die u wilt installeren compatibel is met het besturingssysteem en de bijbehorende software op uw computer.

Hoe installeer ik Revu?

Voor een stapsgewijze handleiding om Revu te installeren op uw Windows®-besturingssysteem: klik hier.

Hoe registreer ik Revu?

Nadat u de software hebt gekocht, ontvangt u een licentiecertificaat met uw serienummer en productsleutel waarmee u Revu registreert. Volg de instructies onder Hoe registreer ik Revu? om de softwareregistratie te voltooien.

Ik heb een foutmelding gekregen tijdens het registreren. Wat betekent dat?

Hieronder staan de meest voorkomende foutberichten die u kunt zien tijdens de registratie van Revu. Klik op het bericht om de oplossing te bekijken.

Hoe verplaats ik mijn licentie van de ene computer naar een andere?

U kunt uw licentie naar een andere computer verplaatsen door het proces uit te voeren dat hier beschreven wordt:

Hoe installeer ik Revu opnieuw?

Volg de aanwijzingen in Revu opnieuw installeren.

Kan ik Revu implementeren met SCCM of groepsbeleid op mijn netwerk?

Ja. Ons implementatiepakket biedt beheerders de flexibiliteit om Revu automatisch te installeren op bedrijfscomputers. Een speciale constructie is beschikbaar op de pagina met de Revu-pakketten met installatie/implementatie voor ondernemingen. Hier vindt u ook de Revu-installatiehandleiding voor ondernemingen.

Revu 20

Revu 2018

Configuratie

U hebt Revu CAD of eXtreme geïnstalleerd, maar ziet de Bluebeam-plug-in niet in uw installatie van AutoCAD®, Revit®, Navisworks®, SketchUp® Pro of SolidWorks®.