Licenties, registratie & installatie

Dit artikel is van toepassing op:

• Revu 20 en lager
Bluebeam gaat het licentie- en onderhoudsmodel van Revu veranderen naar een abonnementsmodel. Raadpleeg onze veelgestelde vragen over Bluebeam-abonnementen voor meer informatie.
Revu 2019 en oudere versies naderen het einde van hun levensduur op 1 maart 2023. Na deze officiële EOL-datum kunt u uw licenties niet langer beheren. Zie onze veelgestelde vragen over EOL voor meer informatie.

Ik moet een seat overzetten naar een ander apparaat.

Volg deze instructies om uw seat te verplaatsen. Als het apparaat niet meer werkt en u de licentiebeheerder bent, neem dan contact met ons op:

1. Selecteer Neem contact op.
  2. Selecteer Licentie en registratie als Type vraag.
  3. Vermeld in uw bericht het serienummer en de computernaam.

Hoe voeg ik extra seats toe aan mijn licentie?

U kunt extra seats aan een bestaande licentie toevoegen in onze webwinkel. Houd tijdens het afrekenen uw serienummer bij de hand, want extra seats moeten hetzelfde serienummer, productcode, Revu-editie en onderhoudstermijn (indien van toepassing) delen.

Hoe installeer ik Revu?

Voor een stapsgewijze handleiding om Revu te installeren op uw Windows-besturingssysteem, klikt u hier.

Ik heb al een licentie en moet een oudere versie van Revu opnieuw downloaden.

U kunt hier oudere versies van Revu downloaden.

Ik wil upgraden naar de nieuwste versie van Revu.

Als u een licentiebeheerder bent, kunt u een upgrade aanschaffen in onze webwinkel. Neem bij vragen contact met ons op. Selecteer Neem contact op en selecteer vervolgens Licentie en registratie als Type vraag.

Ik heb mijn productcode nodig.

Als u uw productcode niet kunt vinden, neem dan contact op met uw licentiebeheerder (doorgaans de persoon die Revu heeft gekocht of uw IT-beheerder). Als de licentie opnieuw verzonden moet worden naar uw licentiebeheerder, stuur ons dan het serienummer zodat we u verder kunnen helpen.

Waar kan ik alle licenties voor het account van mijn bedrijf en de geregistreerde computers voor elke licentie zien?

Als u een licentiebeheerder met een onderhoudspakket bent, kunt u inloggen in de Gateway om informatie over licenties te bekijken. Zo niet, neem dan contact met ons op voor een complete lijst met licenties.

Hoe kan ik een lijst zien met computers die op mijn licentie(s) geregistreerd zijn?

U kunt hier een lijst zien met computers die op een specifieke licentie geregistreerd zijn. Als u een licentiebeheerder met een onderhoudspakket bent, kunt u inloggen in de Gateway om informatie over licenties te bekijken.

Is er een manier om seats van mijn Revu-licentie(s) vrij te geven?

Als u Enterprise License(s) of Open License(s) hebt, kan uw Gateway-beheerder computers intrekken en gebruiksgegevens bekijken in ons online beheerportaal, Bluebeam Gateway.

Zie voor meer informatie onze Gateway-gebruikershandleiding.

Wat is de Bluebeam Gateway?

De Bluebeam Gateway is een online beheerportaal voor licenties met actief onderhoud. Gateway-beheerders (ook wel licentiebeheerders genoemd) kunnen onder andere hun Bluebeam-account wijzigen, uploaders van Drawings toevoegen of verwijderen en andere Gateway-beheerders beheren. Zie voor meer informatie onze Gateway-gebruikershandleiding.

Ik heb problemen met de toegang tot mijn account of licentie in Gateway.

Neem contact met ons op. Selecteer Neem contact op en selecteer vervolgens Licentie en registratie als Type vraag.

Zijn er vereisten voor de installatie?

Zie de Bluebeam Revu-compatibiliteitstabel om na te gaan of de versie van Revu die u wilt installeren compatibel is met het besturingssysteem en de bijbehorende software op uw computer.

Hoe registreer ik Revu?

Nadat u de software hebt gekocht, ontvangt u een licentiecertificaat met uw serienummer en productsleutel waarmee u Revu registreert. Volg de instructies onder Hoe registreer ik Revu? om de softwareregistratie te voltooien.

Ik krijg een foutmelding tijdens het registreren. Wat betekent dat?

Hieronder staan de meest voorkomende foutmeldingen die u kunt zien tijdens de registratie van Revu. Klik op de melding om de oplossing te bekijken.

Kan ik Revu implementeren met SCCM of groepsbeleid op mijn netwerk?

Ja. Ons implementatiepakket biedt beheerders de flexibiliteit om Revu automatisch te installeren op bedrijfscomputers. Er is een speciale build beschikbaar op de pagina Revu-installatiepakketten voor ondernemingen, waar ook de Revu-installatiehandleiding voor ondernemingen te vinden is.

Revu 20

Licenties en registratie