Vu 2017 och tidigare når livscykelns slut den 21 mars 2023

Bluebeam Vu är en kostnadsfri PDF-läsare för de äldre versionerna Revu 2017 och tidigare. Från och med den 21 mars 2023 kommer Vu 2017 och tidigare inte längre att ha fullt stöd.

Fortsatt funktionalitet

Bluebeam Vu kommer fortfarande att kunna användas med de tidigare versionerna, men licenserna kommer inte att ha fullt stöd eller vara överförbara mellan olika enheter.

Sedan Revu 2018 kan samarbetspartners utan Revu-licens komma åt sessioner eller projekt genom att ladda ner den senaste versionen av Revu och köra programmet i visningsläge. För mer information, se Förklaring av visningsläget och markeringsläget.

Berörda versioner

Följande versioner kommer inte längre att stödjas:

• Vu 2017
  • Vu 2016
  • Vu 2015
  • Vu 12
  • Vu 11
  • Vu 10

Mer information om livscykelns slut

Mer information om de produkter/versioner som stöds finns i den här artikeln.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.