Ressurser for eksternt arbeid | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

Vi hjelper deg med det eksterne arbeidet

Bluebeam forplikter seg til å tilrettelegge slik at du kan jobbe trygt hjemmefra. Bluebeam-abonnement gir deg tilgang til Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud på opptil fem enheter, ved å bruke én enkelt pålogging. Her finner du flere artikler og videoer som hjelper deg med å komme i gang.

Studio

Installasjon

Revu 21

Bluebeam Cloud

Bluebeam arbeider for at du kan jobbe trygt hjemmefra. Vil du samarbeide digitalt med teamet ditt i sanntid med Bluebeam Cloud, eller trenger du hjelp til å installere Revu 21 på datamaskinen hjemme? Her finner du en rekke artikler og videoer som hjelper deg med å komme i gang.