Revu för Mac når livscykelns slut den 21 mars 2023

Revu för Mac stöds inte längre.

Bluebeam utvecklar inte längre framtida versioner av Revu för Mac. Vi släppte en sista uppdatering, Revu för Mac 2.1, i december 2019. Sedan den 1 mars 2020 har Revu för Mac inte längre fullt stöd, och det officiella datumet för livscykelns slut är nu 21 mars 2023.

Vi förstår att det här beslutet påverkar många användare och organisationer. Vi försöker därför så långt det går att erbjuda det stöd och de resurser som krävs under övergången.

Senare i år kommer vi att introducera en serie nya, molnbaserade lösningar som du kan använda för att komma åt och markera PDF-filer samt slutföra hela arbetsflöden på språng.

Avslutade funktioner

• Efter 21 mars 2023 kommer Studio-funktionerna inte längre gå att komma åt genom Revu för Mac.
  • Efter 21 mars 2023 kommer Enterprise Licenses och Open Licenses inte längre att vara aktiva.
  • Efter 21 mars 2023 kan Perpetual Licenses inte längre nedgraderas, överföras eller omregistreras.
    Efter det officiella datumet för livscykelns slut kommer Perpetual Licenses fortfarande att fungera, men kommer inte att vara berättigade till komplett teknisk support.

Fortsatt funktionalitet

Vi förstår att Revu för Mac ger många fördelar för ditt företag. För att minimera eventuella störningar underlättar vi för dig på följande sätt:

• Dina Revu för Mac-licenser fortsätter att fungera under tiden, men vi släpper inga uppdateringar efter mars 2020.

Supportalternativ

• Kan jag fortsätta att köra Revu för Mac om jag uppdaterar mitt operativsystem?
    Revu för Mac 2.x är kompatibelt med de här versionerna av macOS. När en ny version av macOS släpps är det dock inte ovanligt att den omfattar vissa ändringar som kan påverka prestanda eller funktioner. Bluebeam kommer inte längre att försöka lösa dessa problem efter slutet av livscykeln.
  • Vilka resurser är tillgängliga för mig efter att produkten har nått slutet av sin livscykel?
    All supportdokumentation som rör Revu för Mac finns kvar på vår supportsida.
  • Kan jag fortfarande köpa klientlicenser för Revu för Mac?

Det går inte längre att köpa nya klientlicenser.

• Kan jag köra Revu för Windows på min Mac?

Du kan köra Revu för Windows på en Mac med hjälp av Boot Camp eller Parallels. Men om du gör det kan det uppstå vissa kompatibilitetskonflikter med vår programvara. Bluebeam har ingen möjlighet att utföra ingående felsökningar eller lösa användarproblem i dessa miljöer.

Mer information om livscykelns slut

Mer information om de produkter/versioner som stöds finns i den här artikeln.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Meddelanden

Revu för Mac 1

Revu för Mac 2

Bluebeam utvecklar inte längre framtida versioner av Revu för Mac.