Revu för Mac når livscykelns slut den 28 juni 2023

Den 28 juni 2023 når Revu för Mac livscykelns slut. Har du problem med att komma åt Studio? Klicka här för att läsa mer.

Bluebeam utvecklar inte längre framtida versioner av Revu för Mac. Vi släppte en sista uppdatering, Revu för Mac 2.1, i december 2019. Sedan den 1 mars 2020 har Revu för Mac inte längre fullt stöd, och det officiella datumet för livscykelns slut är nu 28 juni 2023.

Vi förstår att det här beslutet påverkar många användare och organisationer. Vi försöker därför så långt det går att erbjuda det stöd och de resurser som krävs under övergången. Under tiden hittar du några alternativa lösningar här:

• Bluebeam Cloud är en uppsättning webb-/applösningar som ger dig möjlighet att komma åt projektdokument, markera ritningar och utföra hela arbetsflöden när du är på språng.Gör så här för att komma igång.
    Du måste ha en Bluebeam-prenumerationsplan för att få tillgång till Bluebeam Cloud. Klicka här för att starta en kostnadsfri 30 dagars testversion.
  • Med appen Revu för iPad kan du enkelt visa och markera dokument och samarbeta med olika projektintressenter. Klicka här om du vill veta mer.

Avslutade funktioner

• Efter 28 juni 2023 kommer Studio-funktionerna inte längre gå att komma åt genom Revu för Mac.
  • Efter den 28 juni 2023 kan det vara möjligt att registrera licenser, men det kan inte garanteras på grund av tredjepartsberoenden och det faktum att de här avvecklade versionerna inte längre stöds.

Supportalternativ

• Kan jag fortsätta att köra Revu för Mac om jag uppdaterar mitt operativsystem?
    Revu för Mac 2.x är kompatibelt med de här versionerna av macOS. När en ny version av macOS släpps är det dock inte ovanligt att den omfattar vissa ändringar som kan påverka prestanda eller funktioner. Bluebeam kommer inte längre att försöka lösa dessa problem efter att supporten upphör.
  • Vilka resurser är tillgängliga för mig efter att produkten har nått slutet av sin livscykel?
    All supportdokumentation som rör Revu för Mac finns kvar på vår supportsida.
  • Kan jag fortfarande köpa klientlicenser för Revu för Mac?

Det går inte längre att köpa nya klientlicenser.

• Kan jag köra Revu för Windows på min Mac?

Du kan köra Revu för Windows på en Mac med hjälp av Boot Camp eller Parallels. Men om du gör det kan det uppstå vissa kompatibilitetskonflikter med vår programvara. Bluebeam har ingen möjlighet att utföra ingående felsökningar eller lösa användarproblem i dessa miljöer.

Mer information om livscykelns slut

Mer information om de produkter/versioner som stöds finns i den här artikeln.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Meddelanden

Revu för Mac 1

Revu för Mac 2

Installation

Livscykelns slut

Tidigare versioner

Bluebeam utvecklar inte längre framtida versioner av Revu för Mac.