Frågor om licensiering och installation

Denna artikel gäller:

• Revu 20 eller tidigare
För Revu 21 används en prenumerationsmodell, snarare än en modell med licenser och underhåll. Om du vill veta mer om Revu 21, Bluebeam-prenumerationsplaner och/eller prenumerationshantering kan du läsa Vanliga frågor om Bluebeam-prenumerationer eller Guide för hantering av Bluebeam-prenumerationer.
Även om Revu 20 fortfarande stöds, har Revu 2019 och tidigare nu nått livscykelns slut.Licensregistrering för äldre versioner garanteras inte.

Jag behöver överföra en klientlicens från en enhet till en annan.

Följ de här instruktionerna för att flytta din klientlicens. Om enheten inte längre fungerar och du är licensadministratör ber vi dig att kontakta oss.

Hur lägger jag till klientlicenser till min licens?

Du måste uppgradera till Revu 21 för att lägga till fler användare.

Hur installerar jag Revu?

Klicka här om du vill visa en steg-för-steg-guide om hur du installerar Revu på din Windows-dator.

Jag äger redan en licens och behöver ladda ner en tidigare version av Revu igen.

Vi har äldre versioner av Revu tillgängliga för nedladdning här.

Jag vill uppgradera till den senaste versionen av Revu.

Om du är licensadministratör kan du köpa en uppgradering. Mer information finns i den här artikeln. Kontakta oss om du har frågor.

Jag behöver min produktnyckel.

Om du inte kan hitta din produktnyckel kontaktar du din licensadministratör (vanligtvis den som köpte Revu eller din IT-administratör). Om du vill att licensen ska skickas till den personen skickar du serienumret till oss så hjälper vi dig.

Hur kan jag se alla licenser för mitt företags konto och vilka de registrerade datorerna är för varje licens?

Om du är licensadministratör med underhåll kan du logga in på Gateway för att visa licensinformation. Om inte kan du kontakta oss för en fullständig lista över licenser.

Du kan se en lista över alla registrerade datorer för en viss licens här.

Finns det något sätt att släppa klientlicenser från min(a) Revu-licens(er)?

Om du har Enterprise eller Open License kan din Gateway-administratör återkalla datorer och visa användningsdata i vår administrationsportal online, Bluebeam Gateway.

Mer information hittar du i vår användarguide för Gateway.

Vad är Bluebeam Gateway?

Bluebeam Gateway är en onlineportal för administration som är tillgänglig för licenser med aktivt underhåll. Gateway-administratörer (som också kallas licensadministratörer) kan göra ändringar i sina Bluebeam-konton, lägga till och ta bort Drawings-uppladdare, hantera andra Gateway-administratörer med mera. Mer information hittar du i vår användarguide för Gateway.

Jag har problem med att komma åt mitt konto eller min licens i Gateway.

Då kan du kontakta oss.

Finns det några krav för installationen?

Kontrollera i kompatibilitetstabellen för Bluebeam Revu att den version av Revu som du vill installera är kompatibel med ditt operativsystem och tillhörande programvara.

Hur registrerar jag Revu?

När du har köpt programvaran får du ett licenscertifikat som inkluderar ditt serienummer och den produktnyckel som du använder för att registrera Revu. Följ anvisningarna i Hur registrerar jag Revu? för att slutföra registreringen av programvaran.

Jag får ett felmeddelande när jag försöker registrera. Vad betyder det?

Nedan visas de vanligaste felmeddelandena som du kan stöta på under registreringsprocessen. Klicka på det aktuella meddelandet för att visa lösningen.

Kan jag distribuera Revu med Microsoft Configuration Manager eller Group Policy i mitt nätverk?

Ja. Vårt distributionspaket erbjuder administratörer flexibiliteten att genomföra en obevakad installation av Revu på företagsdatorer genom automatisering. I distributionsguiden för företag för Revu hittar du bästa praxis för att använda det distributionsverktyg som du föredrar.

Konfiguration

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Licensiering och registrering

Har du en fråga som gäller licenser eller installation av Bluebeam Revu? Klicka för att läsa svaren på vanliga frågor med mera.